Succesverhalen

Corpus Company: Ondersteuning in de praktijk met technologie van nu

Anno 2018 hoor je steeds meer over ‘blended care’ in de fysiotherapie, maar wat betekent het nu in de praktijk? Physitrack interviewde Arne en Bente Sevenhuijsen van Corpus Company over de overstap naar digitale oefenprogramma's en patiëntondersteuning.

Lees verder
Physitrack: De patiënt iets 'tastbaars' meegeven buiten het ziekenhuis.

Ook de tweedelijnszorg weet Physitrack steeds beter te vinden. Om een beter beeld te krijgen van het gebruik binnen deze setting spraken we met Judith Belfroy, fysio-manueel therapeut van het Laurentius ziekenhuis in Roermond.

Lees verder
Fysio Aan 't Wad: Vernieuwen en innoveren in de fysiotherapiepraktijk

Fysio aan ’t Wad is een eerstelijns fysiotherapiepraktijk die graag doorpakt. Door gebruik te maken van Physitrack via Fys'Optima kunnen zij effectief via SpotOnMedics starten met digitale zorg op een kostenefficiënte manier. Lees hier meer over het verhaal achter hun zoektocht.

Lees verder
Fysiotherapie Nuenen: De overstap van tekeningen naar oefenvideo's via de app

Lees hier hoe Fysiotherapie Nuenen op zoek is gegaan naar digitale oefenoplossingen en wat hun ervaringen zijn met eHealth.

Lees verder
Zorginnovatie met eHealth in de ouderenzorg

Ook binnen de revalidatiesetting krijgt eHealth steeds meer aandacht. Inmiddels is Physitrack al weer een klein halfjaar in gebruik bij Stichting Zorgcentra Rivierenland (SZR). Lees hier meer over de zoektocht naar eHealth en de ervaringen van SZR met digitale oefenoplossingen.

Lees verder
Virtual Lucy: Transformatie van Britse beweegzorg

Lees hier hoe HBSUK, de marktleider in orthopedische dienstverlening, een indrukwekkend eHealth-platform levert aan organisaties binnen de Britse NHS, het openbare zorgsysteem in Groot-Brittanië.

Lees verder
Revalideren bij BeLife met Physitrack

Bas Nivard van BeLife vertelt ons over zijn werkwijze: "De filmpjes hebben voor mij de meest toegevoegde waarde. Cliënten vergeten vaak hoe ze een oefening op een juiste manier dienen uit te voeren, terwijl dit juist cruciaal is voor het resultaat.” Lees hier meer over BeLife.

Lees verder
Praktijk van de Toekomst: Fysiotherapie Van Bommel Drunen-Vlijmen

“Door Physitrack in onze praktijken in te zetten voor patiëntvoorlichting en huiswerkoefeningen kunnen we efficiënter werken en de patiënt meer betrekken in het behandelproces. Een win-win situatie voor beide partijen.”

Lees verder
Sportwijzer(.org) met Physitrack

Overstappen van papieren oefeningen naar digitaal oefenen via Physitrack hoeft helemaal geen grote stap te zijn. Sportarts dr. Peeters en zijn partner Marleen van Riet gebruiken Physitrack nu 3 maanden bij preventie en ondersteuning op afstand van sporters uit heel Vlaanderen.

Lees verder
Gebruikers aan het woord: Physitrack via Abakus

Eind april is de koppeling tussen Abakus en Physitrack gelanceerd. Direct hierna zijn de eerste Abakus gebruikers hiermee aan de slag gegaan. Wat zijn hun ervaringen?

Lees verder
Fysiotherapie De Bremstraat via Pharmeon

"Met Physitrack is het eenvoudiger om een oefenprogramma mee te geven en patiënten voeren de oefeningen beter uit door de video-instructie. Bovendien krijg ik al inzicht hoe de oefeningen uitgevoerd worden ... nog voor de vervolgafspraak waardoor enige bijsturing .. mogelijk is."

Lees verder
Persbericht: Physitrack start eerste `online fysiotherapie'-pilot met OHRA

Physitrack, één van de weinige eHealth-aanbieders binnen het Mobility Partner Program van Apple, gaat in 2017 online fysiotherapie mogelijk maken met verzekeraar OHRA. Physitrack en OHRA willen verzekerden via een pilot laagdrempelig kennis laten maken met online fysiotherapie.

Lees verder
TRIAS: Physitrack via Fysiomanager

"Na het vergelijken van verschillende partijen zijn we bij Physitrack uitgekomen, vanwege de uitstraling maar ook omdat wij zelf oefeningen kunnen toevoegen. Al zoekende kwamen we meer functies tegen waar we enthousiast van werden en besloten we te starten met Physitrack."

Lees verder
Fysergo kiest voor Physitrack

Utrecht, 16 juni 2014 – Het landelijk interventie- en adviesbedrijf Fysergo kiest voor de inzet van het online platform Physitrack. Physitrack ondersteunt de integrale aanpak van Fysergo op gezondheidsmanagement binnen de zakelijke markt.

Lees verder