Succesverhalen

Gebruikers aan het woord: Physitrack via Abakus

Eind april is de koppeling tussen Abakus en Physitrack gelanceerd. Direct hierna zijn de eerste Abakus gebruikers hiermee aan de slag gegaan. Wat zijn hun ervaringen?

Lees verder
Fysiotherapie De Bremstraat via Pharmeon

"Met Physitrack is het eenvoudiger om een oefenprogramma mee te geven en patiënten voeren de oefeningen beter uit door de video-instructie. Bovendien krijg ik al inzicht hoe de oefeningen uitgevoerd worden ... nog voor de vervolgafspraak waardoor enige bijsturing .. mogelijk is."

Lees verder
Persbericht: Physitrack start eerste `online fysiotherapie'-pilot met OHRA

Physitrack, één van de weinige eHealth-aanbieders binnen het Mobility Partner Program van Apple, gaat in 2017 online fysiotherapie mogelijk maken met verzekeraar OHRA. Physitrack en OHRA willen verzekerden via een pilot laagdrempelig kennis laten maken met online fysiotherapie.

Lees verder
TRIAS: Physitrack via Fysiomanager

"Na het vergelijken van verschillende partijen zijn we bij Physitrack uitgekomen, vanwege de uitstraling maar ook omdat wij zelf oefeningen kunnen toevoegen. Al zoekende kwamen we meer functies tegen waar we enthousiast van werden en besloten we te starten met Physitrack."

Lees verder
Fysergo kiest voor Physitrack

Utrecht, 16 juni 2014 – Het landelijk interventie- en adviesbedrijf Fysergo kiest voor de inzet van het online platform Physitrack. Physitrack ondersteunt de integrale aanpak van Fysergo op gezondheidsmanagement binnen de zakelijke markt.

Lees verder